KarMa Yoga

Yoga handler ikke om å prestere,

Yoga handler om å være god mot seg selv.

KarMa Yoga har vært et levende yogastudio siden åpningsdagen for snart 5 år siden.

Hos oss møter du yogalærere som ønsker å dele med deg sin kunnskap om hvordan man kan komme inn til kjernen av deg selv. Hente frem din indre stillhet og på den måten komme i kontakt med kroppen din, sjelen din og sinnet ditt. 

Våre lærere utvikles og kurses stadig, så vi kan møte våre praktiserende yoginis på best mulig måte.


Vi praktiserer ikke yoga for å bli flinke i yoga, få bena på nakken eller stå på hender, - vi praktiserer yoga for å bli bedre på å takle livet.


Å praktisere yoga er så mye mer enn fysiske øvelser.

Å være myk er ikke en av dem. Det kan dog hende at bivirkningen er å bli mykere i kroppen, men enda viktigere - å finne tilbake til ditt autentiske JEG.


Man er aldri for gammel, for ung eller for stiv i kroppen for å praktisere yoga. Yoga passer for alle! 


Finn din yogaform. 


Nye 5 ukers kurs starter 27. februar.


Hello world

Workshops

Aktiver din indre gledes Guru

Traumeinformert Kundalini Yoga Workshop - med Lill Legård


Er du utbrent, sliten, langt nede, støkk, føler at livet har stoppet opp? Bekymrer du deg mye, og kanskje kjenner på angst - innimellom depresjon? Eller kanskje er de tunge mørke tankene som dominerer din hverdag? Kan du høre deg selv si; hadde jeg bare hatt mer energi, mer glede, mer indre ro - da kunne jeg gjort alt det jeg drømmer om…. Ja, og pengene!

Bli med på en 5 timers reise innover i et spennende landskap der vi snakker om hvordan generasjonstraumer er roten til alt ondt.

Gjennom 7 ulike meditasjoner så lærer du om hvordan tankene dine kan endres, hvordan pusten din kan påvirke humøret ditt, hvordan du vet hvilke grenser du skal sette. Du lærer hvordan du kan transformere tunge tanker, energilekkasjer og bekymringer slik at du har mer energi, glede og guts til å leve livet ditt sånn som du drømmer om at det skal være.

Lill er opptatt av å hjelpe kvinner med å transformere generasjonstraumer slik at de kan leve et gladere, lettere og helere liv som er meningsfylt og berikende. I denne workshopen vil du få: 7 meditasjoner som kan hjelpe deg med din helt spesifikke utfordring. Lære hvordan det du sier til deg selv kan være med å skape problemene dine.

Lære om hvordan du kan transformere generasjonstraumer (og ikke minst lære om genersjonstraumer) slik at du aktiverer din indre gledes Guru.

Te, frukt og hyggelig fellesskap.

Innsikt i hvordan alt har blitt som det har blitt.


Lill er opptatt av å hjelpe kvinnelige grundere med å transformere generasjonstraumer slik at de kan leve godt av sin livsmisjon, leve et meningsfylt og berikende liv.Om Lill


Lill har en solid utdanning og erfaring både i det spirituelle og lang erfaring med generasjonstraumer. Hun er traumeinformert Kundalini Yoga Lærer

nivå 1 & 2 med tusenvis av undervisningstimer bak seg.

Hun er sertifisert Spirituell Psykologi Coach fra Dr. Erin og New Thought Global. I dag er hun under utdanning til å ta en doktograd i metafysikk & spiritualitet.


Lill var for noen år siden diagnostisert med post traumatisk stress disorder (PTSD), noe hun egentlig hadde visst lenge.

Vendepunktet ble å få det bekreftet.

Gjennom 20 år med Kundalini Yoga har Lill selv jobbet seg gjennom angst, depresjon, utbrenthet, lite energi og dårlig tro på seg selv. I dag har hun bygget opp en egen business, og lever rett og slett drømmelivet!


"Jeg vet at drømmene dine er din skjebne. De venter bare på deg, at du skal tørre!" -Lill


Dette er hva Lill brenner for; serve kvinner som ønsker å stå i egen kraft, leve ut drømmene sine og skape et meningsfylt, energisk liv. Alt starter med å transformere generasjonstraumer.

Aktiver din indre gledes Guru Workshop

Lørdag 11 mars kl 1000 - 1500

kr 850,-

Lenke til påmelding til workshop


www.lill-legard.no/purchase/177953-Aktiver-din-indre-Gledes-Guru

Hva skjer under en trommereise?


En trommereise er alltid helende. Du kan oppleve å bli vekket eller åpnet, å finne svar eller ro. Du kan oppleve lindring eller at du kvitter deg med noe som har plaget deg. Noen blir kvitt sykdom eller vondter, andre opplever å få kraft til å gjøre noe de ikke har klart før. Noen finner mot og styrke, andre klarhet. Hver og en opplever en trommereise på sin måte.

Når jeg trommer for folk vil vi gjøre noen enkle, jordnære øvelser først, som hjelper oss å slappe av og være her og nå: Kjenne på pusten, vekke sansene, ha kontakt med jorda under oss, samle oss her og nå.

Jeg åpner rommet gjennom et enkelt rituale, etter tradisjonen jeg har lært, så vi blir bevisst at vi er en del av noe større. Noen har levd før oss og noen kommer etter oss. Vi hører til blant alt levende på jorda, på en klode som er en del av universet.

Mange liker å ligge når jeg trommer, noen vil gjerne sitte. Du har et teppe over deg for å holde deg varm og kjenne deg trygg. Så lytter du til lyden av tromma, på din egen reise. Du glir inn i en transe, lett eller dyp. Mange beskriver det som å drømme i våken tilstand.

Hver og en har sin egen opplevelse, her er det null prestasjonspress. Etterpå tar vi oss tid til å gå gjennom det vi har opplevd hver og en – så deler vi noe, ettersom hver og en kjenner for. Ingen blir analysert. Alle får fortelle uten å bli kommentert – vi andre lytter. En god måte å dele på, givende for alle.

Den gjensidige respekten vokser alltid fram.

Trommereiser

Trommereiser


Trommen har vært en del av menneskets kultur i uminnelige tider, den første lyden vi hører er jo hjerteslag, i mors mage. En trommereise henter fram urkraften i oss og kan gi dype og spennende innsikter om oss selv om vår rolle i verden.

Trommereise kr 350,- per gang

for påmelding til trommereise kontakt Nina Alida på

info@skogogmose.no


YOGA


Flow Yoga og Slow Flow Yoga med Raymond og Karen- Marie


Flow Yoga er en energisk og intens yogaform hvor det å puste i takt med kroppens bevegelser er et viktig element. Dette gir en kropp som er smidigere og sterkere samtig som du får en rolig flyt og bedre kontakt med egen kropp og sinn når du fokuserer innover. Vinyasa yoga binder sammen de forskjellige yogastillingene med pusten som en dans og derfor blir vinyasa yoga også kalt "Flow Yoga" og er kjent for de fleste som den "klassiske" yogaen.


Flow og Slow Flow Yoga passer for både nybegynnere og erfarne. Alle nivåer av yogautøvere kan finne sine personlige utfordringer, når de sakte og oppmerksomt beveger seg gjennom en serie.

Langsom flyt lar en person bli kjent med kroppen sin, skape en reflekterende pause og rom til å gå innover.
Mindful Yin Yoga med Karen-Marie


Yin Yoga baseres på den kinesiske filosofien (TKM - Tradisjonel Kinesisk medisin, som f.eks. akupunktur / akupressur og qigong) og er en rolig yoga form med fokus på å balansere energiflyten i hele deg. Yin Yoga kjennetegnes av passive øvelser med en lett myk strekk, utført i stillhet og bevisst tilstedeværelse.

Hver posisjon holdes i minst 2-5 minutter, hvilket gir oss tid til å roe sinnet og nervesystemet tvinges over i det parasympatiske moduset.

I Yin Yogaen ønsker vi å komme inn til kroppens bindevev, i stedet for musklene. Dette oppnås ved å holde mellomdyp strekk over lengre tid. Hovedfokuset er på området rundt hoftene og korsryggen.

Disse områdene er rike på bindevev og lagrer i følge yogafilosofien mange fysiske som følelsesmessige spenninger.

Ved behov bygges stillingene opp med bolster, klosser og puter for å kunne slappe av i muskulatur og gi slipp på spenninger som blokkerer energiflyt og sirkulasjon.

Yin Yoga Somatics med Karen-Marie


Med fokus på pust!

Med pusten og myke, rolige bevegelser på gulvet retter vi oppmerksomheten innover og oppdager sider ved oss selv som vi kanskje ikke ante eksisterte i oss.

Tilstedeværelse, ro, kjærlighet og trygghet for deg selv.


Passer for alle, og spesielt for deg som har mye stress i hverdagen, har møtt veggen, lever med kroniske smerter, o.l.

Hello world

Timeplan


Mandag 1900 - 2015 Slow Flow Yoga  m/Karen-Marie


Tirsdag 1000 - 1115 FrisklivsYoga II  m/Karen-Marie


Tirsdag 1900 - 2100 Trommereise  m/Nina Alida


Onsdag 1000 - 1115 FrisklivsYoga m/Karen-Marie


Onsdag 1915 - 2030 Flow Yoga  m/Raymond


Torsdag 1900 - 2015 Mindful Yin Yoga m/Karen-Marie


Fredag 1000 - 1115 Yin Yoga Somatics m/Karen-Marie

Nye yogakurs fra 27. Februar


5 uker, én klasse per uke kr 690,-

5 uker formiddag, én klasse per uke kr 600,-

Praktiser så mye du vil i 5 uker kr 990,-

Frisklivsyoga I og II - mer info kommer :)


Trommereise kr 350,- per gang

for påmelding til trommereise kontakt Nina Alida på

info@skogogmose.no


Aktiver din indre gledes Guru Workshop - kr 850,-

Lenke til påmelding til workshop

www.lill-legard.no/purchase/

177953-Aktiver-din-indre-Gledes-Guru


Klippekort 10 klipp 2000,-

Drop-in 220,-

Gratis prøvetime

Kursavgiften kan deles opp


NB! Prisene oppdateres hver helg


Vi tilrettelegger for deg som jobber turnus.

Tapte timer kan tas igjen innenfor kursperioden.

For påmelding,

fyll utkontaktskjemaet under :)

 
 
 
 
 
 

KarMa Yoga Flateby